Vakıfbank 200.000 TL 120 Ay Vadeli Konut Kredisi Fırsatı

birevim faizsiz kredi

Ev almaya mı karar verdiniz.  Mümkün olan en kısa sürede, emlak listeleri olan Web sitelerini, gazeteleri ve dergileri okumaya başlayın. İlgilendiğiniz evleri not edin ve piyasada ne kadar süre kaldıklarını görün. Ayrıca, fiyat sormadaki değişikliklere dikkat edin. Bu size belirli bölgelerdeki konut trendleri hakkında bir fikir verecektir.

Vakıfbank, 1954 yılında kurulduğunda amacı vakıf mallarını ekonomik kalkınma ihtiyaçları doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirmekti

Vakıfbank konut kredisi türleri ve faizlerin nasıl hesaplandığı, geri ödemeler ve konut kredisi finansmanı hakkında bilgi edinin. Genel olarak bir konut kredisinde genel çıkarımlar;

  • Kredi Uygunluğu mektubu ve emlak kredisi bilgi notu kredinizin şartlarını içerir ve artan faiz oranlarının geri ödemelerinizi nasıl etkileyebileceğini gösterir.
  • Banka kredileri için sabit oranlı kilitlenme süresi bittikten sonra değişken oranlar devreye girecektir (kredi paketine göre değişir).
  • Bir konut kredisinin yeniden finansmanı, faizden tasarruf etmenize yardımcı olabilir.
  • Kısmi ön ödeme yapmak, aylık kredi ödemelerinizi azaltmanıza ve faizden tasarruf etmenize yardımcı olabilir.

Vakıfbank Konut Kredisi Avantajları

27 Mart itibarı ile Vakıfbank 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranı % 0,93 ve maliyet oranı ise; %0,97’dir.

  • Uygun faiz oranları ve 120 ay vadeli,
  • Eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif planlar sunulmaktadır.
  • Kredilerde hayat sigortası zorunludur.
  • Kredinizin ilk taksitini 3 aya kadar erteleyebilirsiniz.
  • 200 bin Türk lirası konut kredisi alabilirsiniz.

Vakıfbank Konut Kredisi Örnek Tablo

Örneğin 200.000 bin Türk lirası kullanırsanız; aylık ödemeleriniz 2.773 Türk lirası olacaktır. 120 ayda toplam ödeyeceğiniz tutar ise 335.231 bin Türk lirası olacaktır.

Toplam MaliyetFaiz OranıAylık Taksit
335.231 TL0,93%2.773 TL

Vakıfbank Konut Kredisi Başvuru Seçenekleri

Vakıfbank sistemleri üzerinden başvuru yapmak isterseniz; Vakıfbank çağrı merkezi 444 0724 nolu Vakıfbank Çağrı Merkezi numarasını arayarak işlem yaptırabilirsiniz.  Tuşlama için 5-2-1 kullanabilirsiniz. Elbette yüz yüze görüşmek isterseniz size en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Elbette Vakıfbank 120 ay vadeli konut kredisi başvurusu için internet üzerinden birçok sistem var.  İnternet aracı kurumlar aracılığı ile yaptığınızda başvurunuz anında değerlendirilerek SMS veya telefon ile bilgilendirme yapılır. Ayrıca değerlendirme süreci ve tüm kredi aşamalarınız sistem tarafından takip edilir.

birevim

5 Comments

Leave a Comment

14 − seven =